Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@03:03:08 GMT

احتمال ساخت «دودکش۳» وجود دارد

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۳۵۸۵۰

احتمال ساخت «دودکش۳» وجود دارد

نگار عابدی درباره ساخت «دودکش» جدید بیان کرد: سریالهایی مثل «پایتخت» یا «دودکش» به برند تبدیل شده اند و همیشه درباره سری بعدی آنها این احتمال وجود دارد. معمولا پایان هر فصل هم باز است. دودکش هم پایان بازی داشت و احتمال ساخت فصل بعدی وجود دارد.

به گزارش ایمنا، نگار عابدی درباره انتقادهایی که نسبت به بی تغییر بودن کاراکترهای «دودکش» علی رغم گذشت سال‌های مختلف یا به سمت ساده لوحی رفتند، مطرح شد، اظهار کرد: افروز در فصل اول یک آدم ساده و آرام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیلی حرف نمی‌زند و منفعل است در عین حال به برادر بزرگترش احترام می‌گذارد و به برادر کوچکترش محبت می‌کند. بعضی آدم‌ها در جوانی ناشی از غرور یا خجالت، بسته‌تر باشند اما به مرور راحت تر مکنونات قلبی شأن را می‌گویند. ما در ۱۰ سال گذشته در ارتباط با آدم‌های دیگر، جدی تری بوده‌ایم اما در مواجهه با مسائل، خودمان را به آن راه می‌زنیم و فشارها ناشی از این می‌شود که آدم‌ها رفتار شیرین‌تری داشته باشند، البته منظورم شیرین عقل بودن نیست.

این بازیگر که مهمان برنامه «سریالیست» با اجرای پدرام کریمی بود، درباره نقدهایی که درباره سریال «دودکش» خوانده گفت: در دورانی که سریال پخش می‌شد و ما روز پخش بودیم، خیلی از نقدها را از دست دادم. من همزمان با تصویربرداری نقدها را نمی‌خوانم چون روی کارم تأثیر می‌گذارد.

وی افزود: من روز آخر فیلمبرداری به سریال «در کنار پروانه ها» منتقل شدم و تا امروز هم درگیر هستم. هنوز برای خواندن نقدها وقت دارم و اگر قرار باشد فصل جدید این سریال ساخته شود، تا آن موقع نقدهای مکتوب را خواهم خواند.

این بازیگر تاکید کرد: البته نقدهای خوبی شنیدم که مهم ترینشان این بود که سریال بسیار شریف است. یک سریال وقتی می‌خواهد بر لب مخاطب خنده بنشاند، از نظر من اینکه چطور از مخاطب خنده بگیریم مهم است. آیا قرار است سراغ شوخی‌های سطحی یا فانتزی‌هایی که در زندگی مان وجود ندارد برویم؟ درباره این سریال به جرأت می‌توانم بگویم ۹۸ درصد راضی بودند!

وی درباره انتقاد دو درصد باقی مانده توضیح داد: بعضی از جاهای سریال تلخ بود و به همین انتقاد می‌کردند. به نظر من آقای نیک نژاد این خط داستانی را خیلی درست پیش بردند. ما با طنازی مشکلات را مطرح می‌کنیم تا بتوانیم به آنها بپردازیم. ما همه در روزهایی هستیم که باید در کنار هم آنها را تحمل کنیم تا رد شوند و بگذرند. بنابراین سریال طبیعتاً در بخش‌هایی تلخ شده بود.

عابدی در پاسخ به مجری «سریالیست» در این باره که آیا موافق ساخت «دودکش ۲» بوده، توضیح داد: خیلی زیاد. آقای نیک نژاد طرح داستان را نوشته بود و تک تک شخصیت‌ها را خودش خلق کرده بود، حتی برای برخی از آنها ما به ازا دارند. در «پادری» که من نتوانستم همکاری کنم قدری شخصیت‌ها کمرنگ بود و جا بود آنها دوباره زنده شوند. حیف بود دوباره به این آدم‌ها پرداخته نشود.

این بازیگر تصریح کرد: آدم‌هایی مشابه کاراکترهای دودکش هنوز وجود دارند اما در سیاهی و تاریکی برخی آدم‌های بد آنها دیده نمی‌شوند.

این بازیگر درباره میزان مخاطب سریال اظهار کرد: ما دو پیک کرونا را حین ساخت سریال پشت سر گذاشتیم و نزدیک به یک ماه پروژه به علت درگیر شدنمان با کرونا تعطیل بود و خود من مبتلا شدم. جامعه در این ایام سختی زیادی داشت و خانه‌ای نبود که یک نفر در آن کرونا نگرفته باشد و این عوامل خیلی مؤثر است.

وی همچنین در واکنش به نقد منتقد برنامه گفت: کلیشه‌ای بودن زنان سریال را قبول ندارم و اگر بخواهیم این‌طوری نگاه کنیم هر نقش مادری کلیشه‌ای است. درباره افروز اینگونه نیست و او یک زن آرام و بی زبان است که بیشتر به جای قربان صدقه رفتن بچه‌هایش اهل عمل است.

عابدی درباره تجربه کرونا گرفتنش گفت: ضعف و بی حالی شدیدی داشتم اما بعد از پایان دوره‌ام بلافاصله سر کار رفتم و همان موقع هم به گرگان رفتیم.

وی درباره ساخت «دودکش ۲» بیان کرد: سر یال‌هایی مثل «پایتخت» یا «دودکش» به برند تبدیل شده اند و همیشه درباره سری بعدی آنها این احتمال وجود دارد. معمولاً پایان هر فصل هم باز است. دودکش هم پایان بازی داشت. اگر این بار هم هشت سال طول بکشد تا فصل بعدی ساخته شود، اگر زنده بودم، بازی می‌کنم.

منبع: ایسنا

کد خبر 522699

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سریال دودکش دودکش فصل دوم سریال دودکش دودکش 2 سریال دودکش2 پخش سریال دودکش 2 دودکش 2 پخش نمی شود نگار عابدی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق آدم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۵۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟

دولت سیدابراهیم رئیسی قریب به 3 سال است که روی کار آمده و طی این مدت عملکردهای خود را در حوزه‌های مختلف به ثبت رسانده و دیگر به‌راحتی می‌توان عملکرد دولت را به بررسی و قضاوت نشست. اینکه دولت در چه حوزه‌ای چه عملکردی از خود به‌جای گذاشته است.

رئیسی و مردانش برخلاف آنچه گفتند و وعده دادند عملکردهای چندان موفقیت‌آمیز و امیدوارکننده‌ای در حوزه اقتصاد را نداشتند تا به جامعه اینگونه القاء کنند که عملکردی فراتر از دولت‌های گذشته داشتیم و بابت این عملکردها باید مورد تقدیر و تکریم هم قرار بگیریم.

روزنامه آرمان ملی نوشت: رئیس‌جمهور و دولتمردان معتقدند که وضعیت جامعه به‌لحاظ مسائل مختلف مساعد و رو به پیشرفت است و انتقادها نیز محلی از اعراب ندارد و آنها که از وضعیت فعلی انتقاد می‌کنند درکی از عملکرد دولت ندارند. از طرفی، اما تحلیلگران، کارشناسان و مردم عادی که این شرایط را با گوشت، پوست و استخوان خود لمس می‌کنند نظر دگرگونه‌ای دارند و معتقدند که دولت رئیسی نه تنها نسبت به گذشته عملکرد مطلوب‌تر و بهتری نداشته بلکه هر چه جلوتر می‌رود روند عملکردها و منبعث از آن شرایط جامعه بغرنج‌تر می‌شود.

نگاهی به افزایش لجام‌گسیخته قیمت‌ها در بازارهای مختلف مثل سکه و ارز که تاثیرات فزاینده خود را بر کالاهای مصرفی و مایحتاج مردم گذاشته و می‌گذارد بیانگر آن است که عملکرد دولت چندان قابل قبول نبوده و نیست.

جالب اینکه در چنین شرایط بغرنج اقتصادی برخی دولتمردان یا چهره‌های سیاسی و نمایندگان از عملکرد مطلوب دولت می‌گویند و معتقدند که باید از این عملکرد فیلم درست کرد و به نمایش عموم درآورد. چنانکه سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی دولت شهریورماه گذشته در این خصوص گفته بود: «لازم است برای تک تک این اقدامات و دستاوردها مستند و حتی فیلم و سریال ساخته شود و نمایشگاه برپا گردد.» این همان اختلاف نگاه به عملکردهاست که جامعه خود را در وضعیت بغرنجی می‌بیند، اما دولت و جریان همراه معتقد به ساخت فیلم از عملکردهای دولت هستند.

* 2 نوع فیلم از عملکرد دولت

نگاهی به کارکرد 3 ساله دولت نشان می‌دهد که دولت در تحقق بسیاری از وعده‌های خود از جمله ساخت یک میلیون مسکن؛ ایجاد یک میلیون شغل، رساندن تورم به نصف و تک رقمی کردن آن و تک نرخی کردن ارز ناموفق بوده است. مسائلی چون برجام و FATF نیز به حال خود رها و کلا کنار گذاشته شده است. اما اینکه برخی بدون نگاه به این مسائل و گویی اینکه در این جامعه زندگی نمی‌کنند و از دولت عملکرد اقتصادی حمایت می‌کنند قابل تامل است.   چنانکه اخیرا حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت؛ «قطعا با توجه به اقدامات دولت لازم است که فیلمی از این اقدامات ساخته شود. اطلاع‌رسانی و اینکه مردم را در جریان اقدامات شایسته دولت قرار دهیم باید انجام شود. دولت دستاوردهای مثبتی در حوزه سیاست خارجی و داخلی داشته است که باید در این رابطه اطلاع‌رسانی شود و بهتر است این اطلاع‌رسانی در قالب ساخت فیلم یا مستند باشد.»   با مطالعه برخی از این اظهارات دقیقا این پرسش پیش می‌آید که باید از کدام اقدام و عمل دولت فیلم ساخت که مردم ببینند و از دیدن آن لبخند رضایت بر لبان‌شان بنشیند. تورم میانگین 40 درصد در 3 سال اخیر را که قرار بود طی مدت 4 سال نصف و سپس تک رقمی شود یا قیمت ارز را که تا کانال70 هزار تومانی رفت و با کاهش 11 هزار تومانی در کانال 59 هزار تومان قرار دارد و برخی مدح و ثنایش می‌گویند؟ البته این همان ارزی است که قرار بود تک نرخی شود.   شاید هم می‌خواهند از چندین دوره مذاکرات بی‌حاصل برای احیای برجام فیلم بسازند. به هر حال اگر هم فیلمی ساخته شود از دو نگاه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.   در فیلمی که دولت از اقدامات خود بسازد؛ قهرمان آن سیدابراهیم رئیسی است که به قرائت دولتی‌ها مدیریت بی‌عیب و نقصی را به نمایش گذاشته و توانسته شرایط را مطلوب و جامعه را راضی نگه دارد. ضدقهرمانش هم منتقدانی هستند که دلسوزانه نسبت به شرایط جامعه و عملکردهای انتقادآمیز هشدار می‌دهند. اما فیلمی که واقعیت امور را به جامعه نشان دهد قهرمانش دولتمردانی خواهند بود که با عملکردهایشان تورم افسارگسیخته و قیمت ارزی را ببار آورده و چنین وضعیت اقتصادی را برای مردم رقم زده‌اند. ناگفته پیداست آنچه در باب دولت در قالب انتقاد از عملکردها گفته می‌شود دلسوزانه و از سر خیرخواهی است و اینکه برخی هر نقد و انتقادی را سیاه‌نمایی می‌خوانند از این رو است که یا تعریف درستی از نقد ندارند و یا نمی‌خواهد کسی به دولت متبوع‌شان انتقادی وارد شود.

دیگر خبرها

  • عرضه «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب تهران
  • چرا کشوری مثل مصر سریال «حشاشین» را ساخت؟
  • حواشی ناتمام «حشاشین»، مهمان ویژه نمایشگاه کتاب و خبرهای جدیدی از حج
  • چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال حشاشین را ساخت؟
  • آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟
  • علت ممنوعیت سریال مصری حشاشین؛ تحریف تاریخ ایران
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟