Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@20:14:23 GMT

"دودکش 3" ساخته می شود

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۵۸۳۷۸

'دودکش 3' ساخته می شود

کارگردان سریال «دودکش3» گفت: برای فصل جدید این سریال قصه ای جدید داریم که ارتباطی به قصه هایی که در فصل های قبلی دیدید ندارد. البته این را هم بگویم که قالیشویی در قصه ما هست، اما کلیت قصه ربطی به فضای فصل های قبلی ندارد. ناطقان: این روزها تلویزیون بیش از هر زمان دیگری به سریال های کمدی نیاز دارد. سریال هایی که برای مخاطبان فضایی مفرح ایجاد کرده و بتوانند دقایقی آنها را بخنداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته که برخی برنامه ها سعی بر این دارند تا فضای نشاط آوری را بین مردم بیشتر کنند، اما حضور یک اثر نمایشی نیز در جای خود می تواند در باکس خلوت سیما حرفی برای گفتن داشته باشد. در میان سریال های کمدی تلویزیون، سریال دودکش یکی از آثار پرمخاطبی بود که با قصه و کمدی که داشت توانست مخاطبین خوبی را برای خود رقم بزند. در این گزارش به بهانه تولید فصل جدید این سریال مروری بر اتفاقاتی که در روند تولید و پخش آن افتاد، خواهیم داشت.

 

فصل اول سریال دودکش به کارگردانی محمدحسین لطیفی و تهیه کنندگی زینب تقوایی و نویسندگی برزو نیک نژاد و حسن وارسته در رمضان ۱۳۹۲ از شبکه یک سیما پخش شد. فصل ابتدایی این سریال بنا بود در نوروز ۹۲ پخش شود اما به خاطر پخش سریال پایتخت، به ماه رمضان موکول شد.

داستان اصلی این فصل از سریال به تعطیلی قالیشویی درست در روزهای پایانی سال برمی گردد و داستان هایی که برای صاحب قالیشویی یعنی همان فیروز مشتاق مرتبط است و ماجراهایی که برای برادر همسرش نصرت بوجود می آید داستان کلی این سریال را شامل می شود.

** پادری ادامه دودکش بود

فصل دوم این سریال تحت عنوان پادری در ماه رمضان سال ۱۳۹۵ به عنوان اسپین آف مجموعه دودکش از همین شبکه به نمایش گذاشته شد. در این سریال همان شخصیت هایی که در فصل ابتدایی سریال بازی می کردند ادامه نقش هایشان را در موقعیتی مشابه به تصویر کشیدند. در این فصل محمود رضوی تهیه کنندگی را به عهده داشت.

 

** داستان دودکش ۲، روایت ۵ سال آینده خانواده مشتاق

در نهایت فصل سه این سریال با نام «دودکش۲» تیرماه امسال از شبکه یک بروی آنتن رفت. قصه این فصل از سریال ادامه داستان هایی که برای خانواده مشتاق رقم می خورد را در ۵ سال آینده نشان می داد.

** چرا نام دودکش برای سریال انتخاب شد؟   

 در فصل اول همه اتفاق های این سریال در یک قالیشویی می گذرد. قالیشویی مشتاق که متعلق به فیروز مشتاق با بازی هومن برق نورد است. این سریال بیشتر سعی دارد  نشان دهد چطور می توان از پس مشکلات زندگی بر آمد و آنها را حل کرد؟ تضاد بین رفتار و اخلاق برخی افراد در جامعه را در بین شخصیت های اصلی این سریال می توان دید.

محمدحسین لطیفی در گفت و گویی درباره انتخاب نام این سریال گفته بود: علت نام گذاری این سریال به خاطر این است که ما در یک فضای پر از دود هستیم و اگر دودکشی باشد ما همدیگر را خیلی خوب خواهیم دید، همدیگر را دوست خواهیم داشت و به هم محبت خواهیم کرد.

** هومن برق نورد و ایفای نقش فیروز مشتاق

برق نورد از جمله بازیگران کمدی سریال های تلویزیونی است که اولین بار در سریال اشک ها و لبخندها نقشی کمیک داشت و بعد از آن در ساختمان پزشکان، چک برگشتی،‌در مسیر زاینده رود، دزد و پلیس،‌آچمز و ... بازی کرد. اغلب نقش های برق نورد کمدی هستند و کم پیش آمده تا او در قالب نقش های جدی و درام به ایفای نقش بپردازد.

یکی از ویژگی های مهم فیروز در این سریال توکل به خدا و تلاش هایش برای رسیدن به هدفی که در سر دارد است.

 

** نصرت و نقشی که تکرار نشد

نصرت را در این سریال بهنام تشکر بازی می کند. او هم مثل برق نورد با بازی در سریال ساختمان پزشکان معرفی شد. تشکر در ساختمان پزشکان نقش نیما افشار را داشت،‌ دکتری که تخصصش روانشناسی بود و همسرش از بیماران سابقش بود. تشکر در سریال دودکش نقش نصرت را بازی می کرد.

تشکر با اینکه در سریال های کمدی بسیاری بازی کرده اما تبحر خوبی هم در حوزه درام و جدی دارد و حضورش در فیلم سینمایی لاک قرمز برگ دیگری از توانایی هایش را بعد از این سریال نشان داد.

** قالیشویی که هویت داستان دودکش است

در این سریال لوکیشن قالیشویی به کلیت داستان روح داده است و طوری است که گویی آن فضا برای خود هویتی دارد. همه اتفاق ها هم در همان قالیشویی رخ می دهد به این خاطر که همه نقش های اصلی در همانجا زندگی می کنند و به نوعی کار و زندگی شان با هم تداخل پیدا کرده است.

** گذر زمانی بین فصل های مختلف سریال

گذر زمان در بین فصل های مختلف این سریال احساس می شود. آنهم به دلیل حضور دو کودک ۸ ساله در فصل اول که در فصل های بعدی هر کدام به اندازه ۳ تا ۵ سال بزرگتر شدند. محمدرضا شیرخانلو یکی از همین کودکان بود که در فصل ابتدایی دودکش،‌۷ سال و در پادری ۱۰ سال و در دودکش ۲،  ۱۵ سال داشت.

 

** بازیگران این سریال چه کسانی بودند؟

هومن برق نورد، امیرحسین رستمی، سیما تیرانداز، نگار عابدی، محمدرضا شیرخانلو، یاس نوروزی و الهام اخوان و (با حضور) بهنام تشکر و (بازیگران خردسال) حسین شهبازی، مهنا سیدی، هانا عباسی در «دودکش ۲» بازی می کردند که اغلب شان در فصل های قبلی سریال هم حضور داشتند.

** نیک نژاد: قصه «دودکش ۳» ربطی به فضای فصل های قبلی ندارد/ در کارهایم امیدآفرینی می کنم

«برزو نیک نژاد» نویسنده و کارگردان سریال «دودکش ۲» که در فصل های قبلی هم به عنوان نویسنده حضور داشت، در گفت و گو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، درباره تولید ادامه این سریال در فصل های بعدی، گفت: صحبت هایی برای ادامه دادن این سریال هست اما باید قبل از هر چیز به متن خوبی برای تولید برسیم و بعد تولید را شروع کنیم.

وی ادامه داد: این روزها بیشتر دوست دارم کار جدی بسازم و بیشتر به کار جدی فکر می کنم تا کمدی اما خب دودکش یکی از کارهایی است که همیشه دوستش داشتم و اگر شرایط مهیا شود حتما آن را می سازم.

 

نیک نژاد در ادامه بیان داشت: این روزها اگر بخواهیم کمدی بسازیم باید اجتماع و شرایط مان را نقد کنیم. در دودکش ۲ هم همین بود و نقدهای اجتماعی داشتیم. من نیز همیشه با سختی هایی که وجود داشته سعی کردم مردم را بخندانم اما الان خنداندن مردم سخت شده است. در کنار آن همیشه تلاش کردم تا امیدآفرینی را در کارهایم داشته باشم.

کارگردان سریال «بی خانمان» درباره استفاده از بازیگران قبلی در فصل جدید دودکش گفت: از همان بازیگرانی که در دودکش ۲ بازی می کردند قطعا در فصل بعدی هم استفاده خواهیم کرد. منتهی با ترکیبی جدید و همیشه در کارهایم دوست داشتم از بازیگران جدید استفاده کنم.

 

وی با اشاره به قصه ای که قرار است در دودکش۳ روایت شود، نیز بیان داشت: قصه ای جدید داریم که ارتباطی به قصه هایی که در فصل های قبلی دیدید ندارد. البته این را هم بگویم که قالیشویی در قصه ما هست اما کلیت قصه ربطی به فضای فصل های قبلی ندارد. منبع: فارس برچسب ها: دودکش3 ، ماه رمضان ، فصل جدید

منبع: ناطقان

کلیدواژه: دودکش3 ماه رمضان فصل جدید فصل های قبلی نیک نژاد برق نورد سریال ها فصل جدید دودکش ۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۸۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای اسرار گورهای تاریخی (+عکس)

باستان‌شناسان با کاوش در نقاط مختلف جهان گورهایی باشکوه و در برخی موارد حیرت‌آوری را کشف کرده‌اند، ‌ که اطلاعات جالبی را از زندگی گذشتگان افشا می‌کند.

به گزارش ایسنا، گورهای انسان‌ها از تلخ‌ترین و البته مهم‌ترین بقایای به‌جامانده از دنیای باستان‌ اند و مردم به روش‌های مختلفی در آن دفن می‌شدند، از خاکسپاری در داخل اهرام عظیم گرفته تا انداختن جسد در باتلاق، روش دفن و خاکسپاری مردم در دوره‌ها و نقاط مختلف جهان گوناگون بوده است.

در برخی موارد، مردم می‌ترسیدند مرده‌ها زنده شوند و آسیب بزنند، در نتیجه گاهی اجساد را قطع عضو می‌کردند و یا آنها را می‌بستند.

«پسوسنس یکم»

«پسوسنس یکم» فرعونی بود که در طول سلسله بیست‌ویکم مصر، یعنی در حدود ۳۱۰۰ سال پیش حکومت می‌کرد. در سال ۱۹۴۰ میلادی بود که مقبره او در شهر باستانی «تانیس» ‌کشف شد. او را با نقابی از جنس طلا به خاک سپرده بودند.

درونی‌ترین تابوت در تابوت‌دان او از نقره ساخته شده بود، از این‌رو برخی از نویسندگان امروزی، «سوسنس یکم» ‌را «فرعون نقره‌ای» نامیده‌اند. اشیاء مخصوص خاکسپاری نفیسی از جمله گردنبند و دستبند ساخته‌شده از فلزات گرانبها و جواهرات نیز در این مقبره کشف شد.

با وجود تمام این آثار چمشگیر، کشف این مقبره در مقایسه با کشف مقبره «توت عنخ آمون» مورد توجه مردم قرار نگرفت که البته بخشی از آن به دلیل کشف مقبره «پسوسنس یکم» در دوران جنگ جهانی دوم بود.

«مقبره آمفیپولیس»

مقبره آمفیپولیس که قدمت آن به قرن چهارم پیش از میلاد بازمی‌گردد، ‌ در «مقدونیه» ‌واقع در یونان ساخته شده است و در طراحی آن جزئیات زیادی به کار رفته است. ابوالهول‌هایی در این مقبره قرار دارند که از دروازه‌ها حفاظت می‌کنند، همچنین مجسمه‌های زن و موزائیک‌های تصویرگر داستان‌های اساطیر یونانی نیز در آن قرار دارد.

با اینکه بقایای دست‌کم پنج انسان در این مقبره کشف شده است، هویت این افراد یا اینکه مقبره برای چه کسی ساخته شده است، مشخص نیست. قدمت این مقبره به دوران «اسکندر مقدونی» ‌باز می‌گردد و این احتمال وجود دارد که برای یکی از اعضاء خانواده و یا یکی از دوستان او ساخته شده باشد.

«اوتسی مرد یخی»

بقایای یخ‌زده و سالم مردی که «اوتسی» نام گرفته است، به بیش از ۵۳۰۰ سال قبل تعلق دارد و توسط محققان در مرز ایتالیا و اتریش در سال ۱۹۹۱ میلادی پیدا شد. تحقیقات نشان داد که این مرد ۱.۶ متر قد داشته و در زمان مرگ حدودا ۴۵ ساله بوده است.

او پس از اصابت یک تیر جان خود را از دست داده است. همچنین اثری از یک زخم عمیق در دست راست او وجود دارد که احتمالا حین جلوگیری از اصابت تیر ایجاد شده است.

«مقبره‌های سلطنتی اور» ‌

مقبره‌های سلطنتی «اور» که به حوالی ۴۵۰۰ سال قبل تعلق دارند، از حدود ۱۶ مقبره تشکیل شده‌اند که به افراد سطلنتی یا اشراف‌زادگان جامعه تعلق داشتند. این افراد به همراه اشیاء‌ نفیسی از جمله سربند، ‌گردنبند و گوشواره دفن شده بودند.

از جمله اشیاء قابل‌توجهی که در این مکان کشف شده است به یک چنگ می‌توان اشاره کرد که به شکل سر یک گاو نر طراحی شده بود. در نزدیکی این مقبره‌های سلطنتی همچنین افرادی به همراه اشیاء خاکسپاری به مراتب ساده‌تر دفن شده بودند.

«قبرهای چاتال‌هویوک»

قدمت محطوطه «چاتال‌هویوک» در ترکیه به بیش از ۹هزار سال بازمی‌گردد و این محوطه یکی از قدیمی‌ترین سکونتگاه‌های کره زمین شناخته می‌شود. در این سکونتگاه هیچ خیابانی وجود ندارد و ساختمان‌ها به اندازه‌ای به یکدیگر نزدیک بودند که مردم با استفاده از نردبان‌های روی سقف، وارد آن‌ها می‌شدند.

باستان‌شناسان همچنین به این نتیجه رسیدند که مردم در زیر ساختمان‌ها دفن می‌شدند و در برخی از موارد تا ۳۰ نفر در زیر یک ساختمان دفن می‌شد. در سال ۲۰۱۱ میلادی نتایج یک تحقیق نشان داد افرادی که زیر ساختمان‌ها دفن می‌شدند، اغلب از لحاظ بیولوژیکی با یکدیگر رابطه نداشتند که نشان می‌دهد خویشاوندی عامل مهمی در انتخاب محل دفن نبوده است.

«تابوت‌دان‌ پایان دنیا» ‌

در سال ۲۰۱۸ گروهی از باستان‌شناسان یک تابوت‌دان سیاه و گرانیتی در ابعاد ۲.۷ در ۱.۵ در ۱.۸ متر را در اسکندریه واقع در یونان کشف کردند. کشف این تابوت بسیار مورد توجه قرار گرفت و برخی در فضای مجازی این موضوع را مطرح کردند که باز کردن تابوت می‌تواند نفرینی را رها کند که ممکن به پایان رسیدن دنیا منجر شود.

زمانی که باستان‌شناسان در این تابوت باز کردند، دریافتند که آب فاضلاب به درون آن راه یافته است. کاوشگران همچنین بقایای سه انسان به همراه حکاکی‌هایی روی ورقه‌های طلا پیدا کردند. قدمت تابوت‌دان به حوالی بعد از فتح این مکان توسط «اسکندر مقدونی» ‌ در سال ۳۳۲ پیش از میلاد بازمی‌گردد، اما مشخص نیست که این تابوت‌دان برای چه کسی ساخته شده است.

«مقبره سن پیتر»

مقبره «سن پیتر» در زیر محراب کلیسای سنت پیتر در واتیکان واقع شده است، یعنی نزدیک به منطقه‌ای که اعتقاد بر این است که او در قرن اول پس از میلاد به صلیب کشیده شده است. چندین قبر با بقایای انسان در داخل مقبره قرار دارد، همچنین مجموعه‌ای از استخوان‌ها در این مکان وجود دارد که برخی معتقدند به «سن پیتر» تعلق دارد.

«مقبره سئوس سوم» ‌

«سئوس سوم» ‌(Seuthes III)، پادشاه «ادروسی»، ‌ قلمرویی واقع در «تراکیه» (سرزمینی در جنوب شرق اروپا) بود که در طول قرن چهارم پیش از میلاد حکومت می‌کرد. این پادشاه زمانی که در گذشت، در مکانی که اکنون مرکز بلغارستان محسوب می‌شود، دفن شد.

در مقبره او اشیاء خاکسپاری مختلفی از جمله یک تاج طلا، جام طلا، سلاح، سپر و یک کلاه‌خود برنز و یک سردیس برنزی که احتمالا تصویرگر خود شاه است، وجود داشت. مقبره او زیر تپه‌ای به ارتفاع ۲۰ متر و قطر ۹۰ متر قرار دارد.

«مقبره هادریان» ‌

مقبره هادریان که در رم واقع شده است، مقبره‌ای است که برای «هادریان»، ‌امپراتور روم ساخته شده است و در آن خاکستر این امپراتور، همسر و تعدادی از جانشینانش نگهداری می‌شود. این ساختمانِ استوانه‌ای ۵۰ متر ارتفاع دارد و بعدها به قلعه‌ای تبدیل شد که در مقطعی توسط پاپ مورد استفاده قرار گرفت. این مکان اکنون یک موزه را در خود جای داده است.

«تئودوریک بزرگ»

مقبره تئودوریک برای «تئودوریک بزرگ» (حکومت در حدود ۴۷۱ تا ۵۲۶ پس از میلاد) ساخته شد که پادشاه «استروگوت‌ها» بود. این مقبره یک سازه مدور واقع در «راونا» در ایتالیا است.

این سازه دو طبقه ۱۵ متر ارتفاع و ۱۱ متر قطر دارد و از دست‌کم ۲۳۰ تن سنگ ساخته شده و سقف آن به صورت گنبدی طراحی شده است. پس از اینکه امپراتوری بیزانس در سال ۵۴۰ «استروگوت‌ها» را شکست داد، آنها بقایای تئودوریک را برداشتند و مقبره را به کلیسا تبدیل کردند.

«هرم جوزر» ‌

«جوزر»، یکی از فرعون‌های مصر بود که حدود ۴۷۰۰سال قبل حکومت کرد. او یک هرم پلکانی را در «سقاره» ساخت. این هرم نخستین هرمی بود که در مصر ساخته شد و ارتفاع آن به ۶۰ متر می‌رسید و در مجموع از ۶ طبقه پلکانی تشکیل شده بود.

تونل‌هایی که زیر این هرم ساخته شده است یک هزارتو به طول ۵.۵ کیلومتر را تشکیل می‌دهد و داخل آن‌ها یک اتاقک خاکسپاری قرار دارد که «جوزر» در آن دفن شده است. با اینکه اثری از مومیایی او وجود ندارد، اما ۳۲ تکه از تابوت‌دان گرانیتی فرعون در این اتاقک پیدا شد.

«مقبره سلطنتی مایا» ‌

در ژانویه سال ۲۰۲۴ باستان‌شناسانی از دانشگاه تولین از کشف مقبره ۱۷۰۰ساله یک پادشاه «مایا» در محوطه‌ای واقع در «چوچکیتام» (Chochkitam) در «گواتمالا» خبر دادند. در این مقبره یک نقاب یشم، صدف نرمتنان و طراحی‌ها و کنده‌کاری‌هایی روی استخوان ران انسان پیدا شد.

یکی از این کنده‌کاری‌ها فردی شبیه به یک پادشاه را به تصویر می‌کشد که یک نقاب یشم شبیه به آنچه را که در مقبره پیدا شده است، دست دارد. نوشته‌های کشف‌شده نیز به پدر و پدربزرگ پادشاه اشاره دارند و آنها را به حکمرانان شهرهای «تیکال» و «تئوتیئواکان» مرتبط می‌کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۲۰ فیلم ترسناک که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند
  • رضا عطاران صدام می‌شود
  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • ترایبکا به سراغ سالگردهای خاطره‌انگیر می‌رود/۲۵ سالگی «سوپرانوها»
  • مستندی جدید درباره ظهور و سقوط WCW ساخته خواهد شد؛ چه کسی WCW را کشت؟
  • افشای اسرار گورهای تاریخی (+عکس)
  • حمله به نون‌خ و آقاخانی: برای اینستاگرام سریال ساخته بودید؟
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟